DTC Mark & Bygg - här kan du läa mer om vår byggfirma
16628
page,page-id-16628,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 
Hur tänker vi ?

 

Allt började när jag var liten, en dag när jag gick förbi ett hål gatan, där stod det en grävmaskin och grävde, tänkte inte så mycket på det då, men såhär i efterhand så förstod jag att det var ett frö som såådes. Många år senare så skulle jag detta frö bli ett av dom största stegen i mitt liv.

2007 så köpte jag min första grävmaskin och började intresserade mig just dräneringar och fuktskydd. Den stora anledningen till just det var att jag och min fru hade köpt hus. Grannar kom och fråga om hjälp, grannarnas kompisar behövde grävhjälp, det grävdes djupt, det grävdes av, det gick ner, ner igen men sedan gick det upp på allvar och nya planer, nya maskiner, flera anställda, Mer nöjda kunder och andra kunder som inte var lika ….. Plötsligt så var det inte så lätt att vara längre att vara en simpel grävgubbe
Många tankar snurrade i mitt huvud, hur gör man alla nöjda, kunder, anställda, familjen hemma och inte minst mig själv.
En plan upprättades och snart insåg jag följande;
Steg ett, Ensam är inte stark, ett team av kollegor, ekonomer och vänner byggdes ihop.
Steg två, Hur får man svar på alla sina frågor? Vad vill vi uppnå med DTC, hur kan vi göra alla nöjda, Hur når vi framgång? Hur kan vi vara firman som sticker ut? Hur skapar vi långbarhet i så väl utförande som miljö?

 

Tillsammans med våra fantastiska medarbetares insikter träffas vi 3 gånger per år och lyfter dessa punkter, detta är vad vi har kommit fram till hittills.

 

Skillnaden som är skillnaden

 

1. Kunderna – vi skall inte bara utföra arbetet åt dem, vi skall överträffa deras förväntningar och ha långsikt relation till dom
2. Personalen – Det skall vara kul att arbeta här, vi skall må bra och rätt person skall vara på rätt plats. Personalen skall känna att företaget skall vara den förlängda familjen
3. Ledarskapet – Att utvecklas som ledare genom utbildning och coachning.
4. Rekrytering – Genom rätt rekrytering får vi motiverad och kompetent personal med bredd i yrkesområden, ursprung, språk och erfarenhet.
5. Standardisering – Vi arbetar målmedvetet med att ta fram koncept för att underlätta och säkerställa kvalitet
6. Hållbarhet- Att noggrant välja ut det bästa hållbara materialet såväl livslängd som minsta möjliga miljöpåverkan
7. Ge tillbaka- Att gräva påverkar miljön, på ett negativt sett. Vi ger tillbaka till naturen genom att plantera träd, en massa träd. Att koldioxid kompensera är en självklarhet för oss, det är vi stolta över!

 

Vad byter detta då? Jo, vi kallar det SCBI-Seek Constant Business improvment . Vi är inte perfekta men vi har hela tiden en stark strävan att utvecklas, förnyas, förbättras, och ett ansvar att vårda och visa omsorg. Det är det som tillsammans driver oss som företag framåt och gör oss starka.

 

Framåt med hållbarhet

 

Kontakta oss gärna

Ert namn (obligatoriskt)

Ert telefonnummer (obligatoriskt)

Er epostadress (obligatoriskt)

Meddelande (obligatoriskt)

DTC Mark & Bygg i Göteborg
Dränering av grund i Torslanda & Göteborg
david_DTC

Kontakta oss

Ni kan nå oss på följande nummer:

 

  • David – Team Leader – 0736 40 45 80
  • Daniel – Kund och sälj – 0728 53 28 21
  • Jonas – Samordning – 0728 53 28 05
  • Kontor – 031 – 22 10 40