Asfalt Göteborg - små och stora projekt | DTC Mark och Bygg AB
17764
page,page-id-17764,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
 

Lägga asfalt i Göteborg – snabbt och enkelt

Vill du lägga asfalt för att fixa till garageuppfarten eller anlägga en parkeringsplats utanför kontoret? På DTC Mark och Bygg kan vi hjälpa till med alla typer av asfaltsarbeten i Göteborg, både vad gäller små och stora projekt. Bland våra kunder i Göteborg med omnejd finns allt från privatpersoner till kommuner, företag och organisationer. Målet är ett perfekt resultat med så låg miljöpåverkan som möjligt. Dessutom kan vi som erfarna asfaltsläggare erbjuda asfaltering till fasta priser!

 

Varför du ska välja DTC Mark och Bygg som asfaltsläggare

 

Det underlättar om det finns siffror att arbeta med när man ska budgetera för asfaltsläggning. Vi vet att våra kunder uppskattar att i ett tidigt skede kunna få en uppfattning om vad allt kommer att kosta. På grund av vår erfarenhet som asfaltsläggare har vi nästan alltid möjlighet att tala priser i klarspråk. Nedan följer en förenklad prislista som visar några exempel. Tveka inte att kontakta oss för att få ett anpassat kostnadsförslag för just dina behov!

 

Prislista asfaltering på färdigjusterad yta,  ex moms

  • c:a-pris 3500 kr för potthålslagning i storleken 0,5- 3 m²
  • c:a-pris 5000 kr för asfaltsläggning på mellan 1 och 10 m²
  • c:a-pris 9000 kr för asfaltsläggning på mellan 11 och 24 m²
  • c:a-pris 23 000 kr för asfaltsläggning på mellan 25 och 50 m²

 

Tilläggsarbeten asfaltering

 

  • Etablering av asfaltslag 3 900 kr
  • 80 kr per meter för kantskärning
  • 40 kr per meter för varmförsegling
  • 150 kr per kvm för justering av slitlager
  • 300 kr per meter för kantlimpa

 

DTC Mark och Bygg värnar om miljön

För just asfaltsläggning är det extra viktigt att försöka begränsa miljöpåverkan. Vi har kommit långt med att minska utsläppen under asfaltstillverkningen. Redan nu är vår asfaltsläggning mycket grönare än den var för bara några år sedan och i framtiden kommer den bli ännu bättre tack vare vårt målmedvetna miljöarbete. Samtidigt har kvaliteten på asfalten bibehållits och i vissa avseenden till och med förbättras. Bland annat har vår asfalt snabb inställningstid som ger klara fördelar. När du anlitar oss på DTC Mark och Bygg gör du med andra ord ett bra miljöval!

Kontakta oss gärna

Ert namn (obligatoriskt)

Ert telefonnummer (obligatoriskt)

Er epostadress (obligatoriskt)

Meddelande (obligatoriskt)